• Slider Groot

Succesvolle Wervingscampagne voor nieuwe mentoren

Afgelopen februari hebben wij een grote wervingscampagne gehouden zowel in de regionale bladen als ook op Radio Rijnmond en Facebook. Ook hebben wij een radio interview bij Schie FM gehad. Eén van onze mentoren, Sari Bravenboer samen met coördinator Ann Dekker hebben wat mogen vertellen over het mentorschap. Dit radio-interview wordt op 3 juni uitgezonden om 17.15 uur. “Mooi tijdstip om met een kopje koffie of ander drankje naar te luisteren”.

Altijd weer spannend wanneer de opdracht tot plaatsen van een advertentie gegeven wordt, komen er veel reacties en wie reageert?”

Op 13  maart mochten wij 25 mentoren verwelkomen op de eerste trainingsavond voor nieuwe mentoren. Na 5 intensieve avonden hebben zij allemaal met succes de basistraining afgerond en het certificaat ontvangen. Dit hebben we gezellig gevierd met een hapje en drankje.

25 Cliënten gaan we blij maken met een mentor.

In de nasleep van de campagne blijven er nieuwe mentoren zich aanmelden en ziet het ernaar uit dat we in juni alvast 1 trainingsavond “Wet en Regelgeving” kunnen aanbieden zodat ook deze nieuwe mentoren alvast kunnen starten met het mentorschap.

Mocht u bij het lezen van dit stukje nog iemand weten die mentor wilt worden, laat hen dan contact met ons opnemen. Zij kunnen zich geheel vrijblijvend aanmelden via onze website. Wij maken graag een afspraak om nader kennis met hen te maken en meer te vertellen over het mentorschap.

Wij gaan in het najaar weer voor 25 nieuwe mentoren!

Kijk ook eens op  Mentorschap Nederland  goedVertegenwoordigd  rechtspraak